interactieve tv van online.nl

Interactief televisie kijken is eigenlijk niet meer uit onze huishoudens weg te denken. Steeds meer mensen maken er gebruik van. Lekker alles in de cloud opnemen om het zo later, zonder naar reclames te hoeven kijken te kunnen bekijken. Interactieve tv van online.nl biedt je deze mogelijkheid. Natuurlijk is er nog meer dat er bij interactieve tv van online.nl komt kijken.

Wat is er mogelijk met interactieve tv van online.nl?

Stel je voor: je zet de televisie aan en je bent echt net te laat. Jouw favoriete programma is al begonnen. Dat is in iedere andere situatie natuurlijk enorm vervelend. Maar niet met interactieve tv van online.nl. Want zij bieden je de optie Begin Gemist. Hiermee is het mogelijk om zolang het programma nog bezig is de programma’s van de meeste bekende zenders gewoon op je gemak vanaf het begin bekijken. Deze handige optie vind je terug binnen het “Opnemen Pakket Extra”, waarin het geheel gratis aan je wordt aangeboden.

Het opnemen van meerdere programma’s tegelijk!

Met het “Opnemen Pakket Extra” hoef je als je thuis bent geen programma of film meer te missen. Zit je voor de buis en zie je dat er drie programma’s op zijn die je allemaal wilt zien? Dan kun je deze gewoon allemaal opnemen.  Je kunt tot wel 100 uur opnemen en ook nog eens tot maar liefst 30 dagen terugkijken. Je hoeft met interactieve tc van online.nl dus helemaal niets meer te missen. En dat is natuurlijk wel zo fijn!

TV gemist

En dan is er nog TV Gemist. Dit kost je bij online.nl 5 euro per maand. Voor dit lage maandelijkse bedrag kun je de meest populaire programma’s van SBS, NPO, Net5 en Veronica tot 10 dagen lang terug gaan kijken. Geweldige marketing toch?

Al met al is interactieve tv van online.nl een heel erg goede optie om eens op je gemak te bekijken. Je mist geen programma’s meer en alles wordt in geweldige kwaliteit voor je kijkplezier in beeld gebracht. Daarnaast is het ook nog eens mogelijk om je eigen pakket samen te stellen, zodat je alle zenders en opties die jij graag zou willen binnen handbereik hebt.