Alles wat je moet weten over channeling

Channeling is een methode die gebruikt wordt om spiritueel te groeien en je innerlijke wijsheid te ontdekken. Tijdens channeling kom je op een niveau van verruimd bewustzijn die het mogelijk maakt om contact te leggen met een hogere gids. Deze gids zal je bijstaan als leraar en je vertellen hoe je kwalitatieve reizen kunt afleggen in deze hogere sferen. Deze gids zal ervoor zorgen dat de innerlijke wijsheid die jij in je hebt ontdekt kan worden. Wat betekent channeling? In dit blogartikel lees je hier meer over.

Wat betekent channeling?

Channeling is een methode waarbij je bewust gaat wisselen van je mentale ruimte en geest. Op deze manier ontstaat er een verruimde staat van bewustzijn. Voor channeling is het belangrijk dat jij je goed kunt concentreren. Door middel van goede concentratie zal jij namelijk je gehele gedachten wegschuiven. Op deze manier zal je gevoelig worden voor een hogere gids. De locatie die je zal bereiken zal veel kennis en wijsheid bevatten. Als je hier meer ervaring mee krijgt, dan zal het mogelijk zijn om boodschappen te ontvangen en veel te zien, horen en voelen. Deze hogere begeleiding zal je informeren en wijsheid geven.

Hoe werkt channeling?

Channeling kun je enkel doen als je veel geduld hebt. Hierbij is het relevant om erop te vertrouwen dat je contact kunt leggen. Het is een methode die als erg positief wordt ervaren. Alles draait bij het channeling om het ontdekken van je innerlijke wijsheid, stimulatie, ondersteuning en liefde. Je krijgt hier veel antwoorden op vragen die je hebt over het leven. Channeling zal je enkel krachtiger maken als persoon omdat jij jezelf beter leert kennen.

In dit blogartikel heb je meer kunnen lezen over de betekenis van channeling. Channeling werkt alleen als jij er voor de volle honderd procent in gelooft. Door vertrouwen te hebben is het mogelijk om op een hoog niveau van verruimd bewustzijn te komen. Gidsen staan hier klaar om je te helpen om jouw innerlijke wijsheid te ontdekken. Channeling is een manier om dichter tot jezelf te komen.